Skapa mervärde till ditt nya hem!

Grattis, du har bestämt dig för att köpa en fastighet i Spanien! Vi hoppas att du vidtar de åtgärder som krävs så att ditt köp får ett säkert och lyckligt slut, bl a med hjälp av en IGP-inspektion. När du uppfyllt din dröm kan det finnas fler som väntar. Det kan bli ett sätt för din investering att få ett mervärde.

Naturligtvis är det inte ett måste, men kanske är det något att överväga; en donation som förbättrar livet för övergivna barn, ensamma äldre eller djur som letar efter en andra chans i sin närmaste omgivning i sitt hemland Spanien.

IGP bidrar till en god sak med varje inspektion eftersom vi tror på värdet av solidaritet, ett husköp innebär utan tvekan en stor lycka och vi är säkra på ditt nya hem kommer att få ett extra värde genom en donation, inte bara för att det ger dig möjlighet dela en del av din lycka med de mest behövande, utan också för att det är ett perfekt sätt att påbörja integrationen i ditt nya land.

Från och med nu kommer en paella med sangria smaka mycket bättre!

På uppdrag av välgörenhetsorganisationerna som IGP-teamet samarbetar med vill vi rikta ett stort tack,

IGP-teamet

Luz Plazas

Psykolog

Redan i våra första samtal med psykologen Luz Plazas var vi överens om att det ligger en stor utmaning i det faktum att vi människor – även om vi vill hjälpa – många gånger inte tar oss möjligheten att göra det. Vi är också medvetna om att vi som förmedlare av stöd och donationer inte bara har ett stort ansvar utan att det också kräver att vi uppfattas som förtroendeingivande. En värdering som vi på IGP ständigt arbetar efter.

Det är viktigt att känna till att Spanien har en särskild skattesats vid donationer. Liksom många andra regeringar värderar Spanien de insatser som görs av oss som donerar till välgörenhetsorganisationer.